Vigtige opdateringer og forbedringer i InterCount

Udgivet d. 26-08-2024 | Sabrina Brohus

Hen over sommeren er der kommet en lang række forbedringer i InterCount, som gør brugeroplevelsen endnu bedre for dig. Her er en oversigt over de vigtigste ændringer:

Indtægter, udgifter og afregninger
Visningen er opdateret af indtægter, udgifter og afregninger. Hvor man tidligere kunne se tre måneder frem i tiden, nu kan man se helt op til et år frem i tiden i listevisningen. Dette giver et bedre overblik over kommende økonomiske poster.

Nye funktioner under UdgifterDer er blevet tilføjet en ny funktion under ”Afventer godkendelse fra dig ”PDF-faktura”. Her kan nu vælges ”Godkend og markér betalt”, hvilket gør det muligt at springe over fanen ”Betaling” og sende PDF-fakturaen direkte til ”Afventer betaling”. Denne funktion findes også, når du åbner PDF-fakturaens detaljebillede, her under navnet “Markér betalt”.

Forbedret betalingskurv

Når man åbner betalingskurven, vil der nu ses betalingsdatoen for e-fakturaer. De oplysninger, du fremadrettet finder i betalingskurven, inkluderer:

• Betalingsdato
• Fakturanummer
• Afsender
• Beløb

Desuden forbliver fakturaer, der er flyttet til betalingskurven, i kurven selv efter logud. Fakturaerne forbliver i kurven, indtil du enten har betalt dem eller tømt kurven.

Sortering i Bilagskontering
Det er gjort muligt at sortere på de forskellige kolonner under fanen ”Bilagskontering” i detaljebilledet på en e-faktura, som ligger i ”Afventer godkendelse fra dig E-faktura”. Dette gør det lettere at finde præcis det bilag, du leder efter.

Infobobler for Hurtigt Overblik
Der er blevet tilføjet infobobler til områderne ”Afventer godkendelse og bogføring”, ”Betaling” samt ”Afvist”. Disse infobobler viser antallet af bilag, som venter på din opmærksomhed i hver af de tre faner.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores InterCount superbruger Pernille Holmberg Madsen, økonomiassistent, Djursland Landboforening, på tlf. 2342 4100 eller på mail på phn@landboforening.dk.

Seneste nyheder
Pas på. Optionsaftaler er ofte mangelfulde og fuld… Læs mere
En veloverstået sæson for Djurslandgården 2024 Læs mere
De var klar på en udfordring Læs mere
Ny webinarserie om økonomi og ledelse i landbruget… Læs mere
Vigtige opdateringer og forbedringer i InterCount Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev