Nyheder og forbedringer i InterCount

Udgivet d. 01-07-2024 | Sabrina Brohus

InterCount giver dig et nemt og hurtigt overblik over din økonomi. Programmet bliver løbende forbedret, og nu er der nyt under fanerne Indtægter og Udgifter.

 

Under fanen Indtægter er der forbedringer at hente under fakturering. Nu kan du fortsætte direkte til afsendelse ved at trykke på "Opret og send" under "Opret faktura". Dette gør det nemt at sende fakturaer som enten E-mail eller E-faktura med det samme.

Øget visningskapacitet:
Max visningsantal for varer og kunder er ændret fra 25 til 200. Dette giver et bedre overblik og gør det nemmere at administrere store mængder data.

Forbedret oversigt:
I oversigterne for varer og kunder vises nu dialogen "Antal af Total". Dette giver et klart billede af det samlede antal varer eller kunder.

Under Udgifter er der et nyt værktøj til E-faktura. Under fanen "Afvist" er der nu en ny knap: "Marker afsluttet" for E-faktura. Brug denne, hvis en E-faktura ikke længere skal vises som afvist.
Husk at sætte fakturaen til betaling manuelt i din netbank, hvis fakturaen skal betales til din leverandør.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores InterCount superbruger Pernille Holmberg Madsen, økonomiassistent, Djursland Landboforening, på tlf: 2342 4177 ellers på mail på phm@landboforening.dk.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Pernille Holmberg Madsen

Pernille Holmberg Madsen
Økonomiassistent

8791 2087
2342 4177
phm@landboforening.dk
Seneste nyheder
Vær med til at anerkende danske landmænds formidab… Læs mere
Vellidt kollega og planteavlskonsulent takker af e… Læs mere
Bedriftsbesøg: Landmandspar fortæller om filosofie… Læs mere
Redaktionen holder sommerferie Læs mere
Har du tjek på den nye bogføringslov? Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev