Lær at bruge årets blomsterstriber i din dekoration

Udgivet d. 19-06-2024 | Sabrina Brohus

Djursland Landboforening gør det igen, men det er med at være hurtig på tasterne. De sidste to år er pladserne til foreningens blomsterkursus blevet revet væk. Denne gang skal der sættes kryds i kalenderen den 25. august fra 13.00-15-00.

 

I år bliver der fuld fokus på at lave flotte dekorationer af blomsterne fra årets striber, når Djursland Landboforening holder endagskursus i blomsterdekoration.

Kurset bliver afholdt den 25. august kl. 13.00-15.00 hos Hans Gæmelke, formand for Djursland Landboforening, Lundballegaard, Estruplundvej 51, Ingerslev, 8950 Ørsted.

Der er max 35 pladser til kurset, som Tine P. Axelsen, Tine’s Blomsterdesign i Koed, står for. Kurset koster 200 kroner per deltager, og det er inklusiv ekstra blomster, hvis der ikke er nok blomster i årets striber – samt kaffe og kage.

Du skal selv sørge for at medbringe kniv, saks, spand med dine favoritblomster fra striberne og en rund eller aflang skål, som er min. 5 cm høj, som dekorationen kan laves i.

Tilmeld dig på landboforeningens hjemmeside inden tirsdag den 20. august. Tilmeld dig på linket HER, hvor du samtidig betaler 200 kr. på mobilepay 674657.

 

Seneste nyheder
Ejendomsskat – husk betaling af 2. rate senest den… Læs mere
Kom på bedriftsbesøg hos deltidslandmand Lars Kjær… Læs mere
Love og regler for traktorer og landbrugsmaskiner Læs mere
På Djursland er der stor interesse for lavbundspro… Læs mere
Nye regler for registrering af brugere af køretøje… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev