Kom godt fra start i den nye sæson med FarmTracking og CropManager

Udgivet d. 16-07-2024 | Sabrina Brohus

Det er tid til at starte planlægningen af den nye sæson. På Seges Innovations webinar den 5. september får du et godt fundament, hvor du får konkrete tips og tricks til dit så-arbejde og din dyrkningsplan for 2025.

Det er snart tid til at kigge ind i den nye sæson, og hvis du gerne vil komme godt fra start, kan du tilmelde dig Seges Innovations webinar den 5. september fra kl. 9.00-9.45. Her får du konkrete tips og tricks, som du kan bruge i dit såarbejde og din dyrkningsplan for 2025. Du bliver blandt andet skarp på, hvordan du laver en gennemarbejdet dyrknings- og sprøjtejournal og udarbejder såkort til variable udsæd. Du bliver også præsenteret for de sidste nye funktioner i FarmTracking og CropManager. 

Webinaret tager udgangspunkt i FarmTracking og CropManager, men det er ikke en forudsætning, at du allerede er bruger af programmerne. Husk, at du med fordel kan bestille et abonnement på programmerne inden webinaret, så du kan prøve det selv. Begge programmer kan prøves uden binding i løbende + efterfølgende måned. 

Til meld dig HER.

Seneste nyheder
Redaktionen holder sommerferie Læs mere
Har du tjek på den nye bogføringslov? Læs mere
Kom godt fra start i den nye sæson med FarmTrackin… Læs mere
Ejendomsskat – husk betaling af 2. rate senest den… Læs mere
Kom på bedriftsbesøg hos deltidslandmand Lars Kjær… Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev