Invitation: Fyraftensmøde for griseproducenter

Udgivet d. 14-10-2024 | Sabrina Brohus

Djursland Landboforening inviterer griseproducenter og deres medarbejdere, som beskæftiger sig med produktion af grise, til fyraftensmøde med aftensmad tirsdag den 29. oktober kl. 17.00.

Griseproduktionsudvalget i Djursland Landboforening og LVK-dyrlægerne inviterer igen i år til fyraftensmøde med aftensmad. I skal sætte kryds i kalenderen tirsdag den 29. oktober kl. 17.00, og mødestedet bliver i landboforeningens lokaler i Følle.

Efter en velkomst ved udvalgsformand Thomas Olesen, er der indlæg v/Peter Langborg Wejse fra Seges om klima og klimatiltag på grisebedriften med den grønne afgift i horisonten.

Efter aftensmaden, som består af stegt flæsk med persillesovs, vil grisefagdyrlæge Lars Haahr Andersen, LVK, fortælle om erfaringer med medicinsk kastration af slagtegrise.

Slutteligt vil der være nyt fra staldgangen set fra besætningsdyrlægens vinkel om fodring af avlsdyr, PRRS på Djursland, vand, fysioterapi mm v/grisefagdyrlæge Ida Friis Overgaard, LVK.

Af hensyn til bespisning og kaffe er der tilmelding til mødet senest fredag den 25. oktober kl. 13.00 – på tlf. 8791 2000 eller HER.

 

Seneste nyheder
Webinar: Landmandens muligheder for optimering af … Læs mere
Dit medlemsblad er på vej til dig Læs mere
Invitation: Fyraftensmøde for griseproducenter Læs mere
Dobbelt op på jubilæum på landbocenteret Læs mere
Årets høstmarked i billeder Læs mere

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev